sexualupplysare och bokälskare

snärtiga tips från modebloggen!

Publicerad 2011-06-07 16:47:44 i njuta,

Är det något jag verkligen älskar att hata är det alla dessa snitsiga tips som "modevetare" bara älskar att berätta om för oss vanliga dödliga som "har du päronrumpa så ska du bära dessa jeans", "lura ögat med randigt", "hakkitakki mönster för tjockisar", nej men inte vet jag vad det brukar stå?! Men det är så löjligt!

En är väl fullt kapabel till att veta vad en passar i eller inte? Jag själv skulle tex inte gå i bara leggins och tröja för jag tycker inte att leggins räknas som ett tillräcklig plagg som underdel. Eller magtröja, fast det tycker jag inte att någon passar i.

Enligt dessa artiklar skulle jag i princip enbart bära bootcutjeans, vadlånga kjolar och parkas. Eller helst en potatissäck. Fast vem kan bry sig om sånt? Så även fast jag tillhör de korta så älskar jag långklänningar, och jävlar vad jag är snygg i denna!


Så, nu ska jag bara hitta ett fint läppglans och glida i leopardskorna, sen är jag redo för fest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela