sexualupplysare och bokälskare

utbildare,

Publicerad 2011-06-08 20:39:56 i Sex osv.,

Har ägnat kvällen åt att plugga inför utbildningarna jag ska hålla i nästa vecka i Karlstad. Eller helt ärligt har jag mest lekt med anatomipärmen och in i minsta detalj beskådat fittan, kuken och anus - det är helt ärligt fantastiska små universum vi går och bär på! Att så mycket njutning, och skön stämning kan komma från något byggt av lite kött, nervändar och njutningsceller - fantastiskt!

Och tänk att jag kan lägga till utbildare som titel på mitt CV. Det är en ganska mäktig känsla! Visst, jag är löjligt nervös och det liksom flimrar små svarta prickar framför ögonen när jag tänker på att jag ska hålla i en 9h lång utbildning inför 15-20 pers/gång - men efter ett peppningssamtal med Ellen känns det jävligt mycket bättre<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela