sexualupplysare och bokälskare

daily fresh

Publicerad 2011-03-03 21:14:50 i Sex osv.,

Dagens tips:

Har ni provat denna produkt? Jag vet att jag kommer låta som värsta försäljaren nu, men den är så jävla grym! Hur många tycker inte om att duscha tillsammans med den en ligger med? Och hur många vill inte tvåla in den andras kropp, smeka fram bubblor och leka i duschen? Jo, många. Problemet är att i princip alla tvålar som finns på marknaden phuckar upp ph-värdet i fittan och kuken om lite tvål kommer där. Och det står inget om detta på tvålförpackningarna! (jag har lusläst många...)
   Så medan en har det lite mysigt tillsammans med någon och en goddoftande tvål phuckar man upp det och det kan lätt bli irriterat, sveda, klåda, utslag och svamp.


Men denna tvål är lite av ett mirakel, och har samma ph-värde som själva kroppen har! + den har samma konsistens som glidmedel! Kan ni fatta hur underbar den är? Spring och köp!

Kommentarer

Postat av: Hans-Göte

Publicerad 2011-03-04 10:59:12

Ja den är riktigt härlig!

Finns att köpa på Kondomkungen bl.a. Rekommenderas!

http://www.kondomkungen.se/wpt/view/ovrigt/intim/rfsu/daily-fresh-54405/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela