sexualupplysare och bokälskare

hjärtat

Publicerad 2011-03-11 15:12:57 i Sex osv.,

Jag har börjat få känningar i hjärtat, det hugger till, bankar supersnabbt, min puls dunkar på och jag måste stanna upp för att andas. Och det har varit så några veckor nu, vet inte om det började innan jag träffade henne eller inte?
- för sist jag skaffade p-piller för en månad sen hade jag lite högt blodtryck men jag fick ändå mina piller då sköterskan intygade att min puls förmodligen berodde på den stressade situtationen...

Och vore inte det så jävla typiskt mig om jag går och får lite hjärtproblem nu när jag är löjligt kär? Jag som kan tagga inför Cluedo i veckor, kan komma innan själva sexet har börjat för att jag vet att jag kommer njuta - vore det inte typiskt om jag är så jävla kär och lycklig att det sätter ordentlig fnurra på mitt hjärta med?!


ps. skämtåsido, både min mor och far har problem med sina hjärtan så självklart ska jag kolla upp detta när jag kommer hem. Dessutom har syrran en blodtrycksmätare hemma, så det ordnar sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela