sexualupplysare och bokälskare

jag är en tönt.

Publicerad 2011-03-06 19:08:53 i Sex osv.,

Jag brukar oftast tycka att jag är ball. Eller snarare så brukar jag intala mig själv att jag är en jävligt ball person, och vill gärna att andra ska tycka att jag är ball. Det går sådär.
-  just nu är mitt huvud bortblåst och hjärtat styr allt.

Du har gjort mig till en tönt. Och jag håller på med en grej, som jag själv tycker är så jävla fin, kärleksfull och töntig att jag vill smälla av! Guuud, hur blev det såhär? Jag har gått från tuffing till mjukis på en vecka?!

Jag kan faktiskt inte säga mer än så, för jag vet att du lusläser min blogg och jag har redan slängt på luren tre gånger för att jag är nära att försäga mig då jag inte kan ljuga... Åh, fan vilken mjuktuffing jag är.

ps. jag överdriver inte när jag säger att jag varit tomatröd under hela detta fixande. Jag hade lika gärna kunnat vara en femtonåring som köper sin första porrblaska på lokala bensinmacken, fast det liksom inte ens är i närheten. Jag är bara så jävla kär och nöjd med det jag kommit på och vill att du också ska tycka det. Så tycker du inte om det, så ljug<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2011-03-06 19:25:29

Så ljug!! Hahaha!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela