sexualupplysare och bokälskare

kärlek på avstånd...

Publicerad 2011-03-11 15:01:01 i Sex osv.,

kan ibland resultera i att en blir avstängd från facebook. Igår fick jag tillgång till fritt internet vilket resulterade i minst trettio myggbett, familjen hann gå och lägga sig och bäst av allt, jag fick chansen att prata med älskling!! Och ja, jag blev självklart lite för ivrig. Så jag bara skrev meddelande på meddelande och tömde ut mig totalt på tankar, känslor och kärlek, liksom lite för att väga upp att vi inte kan prata i telefon och för att jag saknar henne så mycket.

- något som resulterade i att jag blev avstängd från att skriva fler meddelanden! Tror dom att jag är någon spammare eller? Eller kan det ha att göra med att vissa mail innehöll lite snuskigare ton? Någon mer än jag som också tycker att fb är känsliga?!

Klart värt det iaf <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela