malena ivarsson, jag hatar dig

Malena Ivarsson är på besök hos Rix morgonzoo, och jag hatar varje ord hon säger. Jag tänkte ge henne en ny chans då jag enbart läst hennes vidriga texter och aldrig hört henne live.
- men nu, jag tror jag kommer få en mikroskopisk hjärnblödning!!

Varför är hon fortfarande aktuell? Varför vill folk ha hennes råd? Varför får hon så mycket utrymme? Kan hon inte bara tacka för sig, få en liten avtackningsmiddag av aftonbladet och så tar jag hennes plats, gör om hennes vidriga spalt och ger ut riktig information på ett bra och ett sätt som täcker mer än heteronormen!

Åh, jag kokar för att hon är så vidrig! För att sammanfatta det hon sagt den senaste timmen: Kvinnor behöver sin tid, de måste få ladda om batterierna och vara sig själva. Männen måste bajsa med stäng dörr. ---> så får ni ett lyckat förhållande.


Kan hon inte bara öppna ögonen och inse att Sverige och resten av världen består av fler människor än de som bor kvar bland heteronormen!! Åh, jag vet inte om det är bra för hjärtat att vara såhär upprörd på morgonkvisten!! Men hon är bara så extremt jävla dålig, inrutad och sorglig. Ska nog ta och skicka ett mail och be dom sparka henne!
0 kommentarer