med smak av nougat.

Vi sitter vid hans köksbord och jag tittar på när han fyller sin medicindosett med veckans ranson. Efter två minuter har jag tappat bort mig vid hur många dussin tabletter han ska få i sig, och jag tänker att under min behandling fick jag enbart två mediciner, han äter en hel coctail varje dag.
Efter ett tag sitter vi och funderar över hur medincinföretagen tänker när de packeterar sina tabletter och kommer fram till att de ska hjälpa synskadade.

Vi äter morotskaka, pratar om allmäna saker, skrattar och jag känner igen honom som den han ska vara, som jag vill att han ska vara.

Vi går och handlar och jag roar honom med att läsa varje skylt som beskriver champagnesorterna. Han skrattar och säger han blir mätt bara att höra beskrivningarna. Och att lilla gumman, hela butiken behöver inte höra och jag säger att de behöver de visst det och sen läser vi vidare och skrattar i något som kan liknas vid samhörighet.- han sa att den här bilen varit med i Beck, och att den blev utrustad med massa extra grejer, så det slutade med att Polisen fick köpa bilen. Jag frågar hur han kan veta det och han svarar att han tagit reda på det, att han pratat med rätt personer. Det är sånt han gör.
#1 - Jenny

Ja det är sånt han gör och det är sån han är.Jag berättade om min bonussläkting (som är målare till yrket)som fakturerade sin syster. Hon bad om hjälp med en målargrej och han kom dit. Där han var klar gav han henne en faktura...Va? sa hon.

-Ja jag måste ju fakturera dig nu när jag försakat tid med min familj, sa han.(Syrran räknades tydligen inte till familjen)Han blev yr av att ligga ner då ;-)

#2 - Sophia

Haha!!! fan vad sjukt, Jenny! Shit asså...

Fatta vad förvånad man skulle bli.." Jag har ett par röda prickar på armen, vad tror du det kan vara?"

-"Eksem, eller allergi. Prova mjuk salva i ett par dagar. Och det blir 550 kr, tack!"

HAHA!!!