sexualupplysare och bokälskare

motsatser dras till varandra,

Publicerad 2011-03-17 17:17:05 i Sex osv.,

Det sägs ju att motsatser dras till varandra, och jag är nog beredd på att skriva under på det. Min kärlek har en stor passion här i livet - fotboll.
- och jag har förklarat att jag under hela mitt liv sett max 3 matcher, varav en tillsammans med pappa som hurrade vid varje repris då han trodde det blev mål igen...

Och jag kan säga så mycket som att fotboll och i princip allt som rör sig kring ämnet sport går bara förbi mig, jag kan liksom få ryck i kroppen för att det är så tråkigt. Dessutom har jag aldrig någonsin ägnat mig åt någon form av sport. Jag har mer läst, tyckt om att laga/äta saker och ägnat mig åt sånt.Men jag ser faktiskt jäkligt positivt på det hela. Det kan ju aldrig vara försent att lära sig något nytt här i livet? Och vem vet, jag kanske tom tycker om det? Eller jag kanske kan mer om sport och bollar än vad jag tror? Eller jag kanske iaf lyckas hålla mig vaken i första matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela