sexualupplysare och bokälskare

nationella komma ut dagen

Publicerad 2011-03-14 18:02:28 i Sex osv.,

Blev inbjuden av fina Emelie till detta och vi ska fira denna dag den 3 april. Och självklart kommer jag att fira och sända ut miljontals mängder pepp och kärlek till folk som vill finna kraften och modet att komma ut för sina nära och kära.
 - men samtidigt gör det så jävla ont i mig att det ens måste existera event som dessa. Tänk vad otroligt mycket enklare det bara vore om alla människor såg varandra som blanka, och sen vartefter fick fylla i själva med egenskaper. Inte dessa jävla mallar, rätt och fel, normer och fack som alla ska staplas in i.


För vissa kan denna process vara extremt smärtsam, jobbig och ångestfylld, för andra är det inte svårare än att bara säga det. Jag kom ut i olika omgånger när jag var 16/17, och sen efter det slutade jag. Kan beskriva dessa moment senare. Oavsett vad du känner och vill, så är det du som bestämmer helt vad du är och vem/vilka du vill tycka om!ps. och ja, det är förmodligen särskrivning, men jag faktiskt osäker på hur denna titel ska bli skriven på ett snyggt sätt? Systrar?

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-03-14 21:00:35

Hehe du är för söt :-)

Kommautdagen eller komma-ut-dagen! Pick your choise.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela