sexualupplysare och bokälskare

på riktigt.

Publicerad 2011-03-18 18:41:56 i Sex osv.,

Jag insåg igår när vi pratade om att hon kommer få träffa mina vänner i Stockholm, att det för första gången någonsin är någon jag verkligen är kär i som blir presenterad!
- om vi bortser från krogragg och ons som jag träffat ute och på fyllan dragit med till närmaste donken ihop med mina vänner innan vi åkte hem till mig, så kan jag inte komma på en enda jag presenterat för mina vänner?

Och detsamma gäller min familj. Mamma har fått träffa två (varav en faktiskt är han som bor på samma hotell som mig nu!! Fast det var mest ett misstag och vi var båda svinfulla, haha!) Pappa har fått träffa en, och syrran har nog också enbart fått träffa en, eller möjligen två.Men hon blir den första som jag får presentera som min kärlek, min flickvän, mitt allt och det känns så jävla bra och fantastiskt! <3

Kommentarer

Postat av: Queersnigel

Publicerad 2011-03-22 15:19:15

Låter helt underbart! :D <B Mer kärlek i världen! Mvh Emelie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela