sexualupplysare och bokälskare

sexuellt frustrerad,

Publicerad 2011-03-14 18:13:16 i Sex osv.,

Idag blev det alldels klart för mig varför munkarna grävde gångar under jorden för att kunna springa över till nunnorna om nätterna för att få ligga lite mellan sista nattbönen och morgonbönen - kåthet och sexuell frustration.

Jag har inte fått ligga på ett tag nu och jag känner mig praktiskt taget som en färsking, och lägger jag till antalet dagar tills jag återigen får se min älskling så blir det fan deppigt. Jag undrar hur lång tid det tar för kroppen att reagera på att den liksom inte fått någon mänsklig beröring på ett tag? Och kan det kompenseras med att jag intalar kroppen att den snart kommer få ligga och jävligt mycket kärlek?Dessutom så dröjer det ännu en vecka innan jag återigen får höra hennes röst och njuta av det ack så underskattade nöjet två kan ha på varsin ort med hjälp av telefoner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela