sexualupplysare och bokälskare

skype-dejta!

Publicerad 2011-03-26 10:01:15 i Sex osv.,

Om det är en sak som jag älskar med att jag träffat älsklingen så är det att hon gjort mig snäppet mer teknisk. Eller jag har lyckats installera skype! Och kan använda det!! Sen att det tog mig ett 5 timmar långt samtal innan jag fattade vart jag skulle prata...

Men det är helt fantastiskt! Jag älskar skype och kommer nöta sönder det. Jag kan både prata och se min älskling som bor alldeles för långt bort - för inga pengar!
- när hon fick igång videon så kom jag på mig själv att nästan omfamna datorn! Fattar ni hur härligt det känns? Inte lika härligt kanske när hon frågar vad i helvete jag håller på med när hela ljudet hackar haha.


Detta mina vänner, kommer garanterat bli en av de nya sätten att dejta. Och inte bara när någon du gillar är på andra sidan jorden, utan även på hemmaplan. Kan vara ett av de bättre sätten att dejta när schemana inte kan läggas samman och en bara längtar efter att få se den andra och höra ett skratt innan en ska sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela