sexualupplysare och bokälskare

tavlan <3

Publicerad 2011-03-17 18:52:53 i Sex osv.,

Jag var förbi och kikade på tavlan idag, och den är färdig. Den ska bara torka klart och sen får jag ta med den hem! Och jag kan säga såhär, min tavla var det första jag såg på avstånd. För jag liksom kände igen motivet väldigt väl...

Innan jag bestämde helt med konstnären så valde jag ju att byta färg från blått till rött, alltid rött före blått! Och sen att hon skulle få sen en bild som inspiration. Liksom Inspired by, och nu blev det lite mer Copy by!!

Och den är så brutalt jävla snygg att jag dör bara jag tänker på den, och det kommer bli brutalt jävla läckert när den hänger hemma i mitt vardagsrum. Till saken hör ju bara själva motivet, det är en total avmålning av min älskade flickvän, och detta i kombination med färgerna rött och vitt som gör det hela mer hudfärgat...


Som sagt, världens läckraste tavla och med världens finaste motiv!<3

ps. och saken är ju den att alla som kommer på besök kommer att få ta del av... och vad ska jag liksom göra med den när vi ligger under den och ska ha sex? Ta ner den från väggen?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela