sexualupplysare och bokälskare

tvärtom i ordningen

Publicerad 2011-03-18 18:31:38 i Sex osv.,

Jag och älsklingen ingsåg ikväll att vi har en sak gemensamt, vi har aldrig någonsin dejtat! Jag har under alla år antingen hängt eller legat och sen har det varit hej då, möjligen har hjärtat varit med någonstans någon gång. Men någon riktig dejt har jag aldrig blivit utbjuden på eller bjudit ut.


Så det ska vi göra nu, och jag påpekade att det blev lite i tvärtom ordning då vi redan är kära i varandra, men varför inte? Så jävla mysig idé och det kommer bli fantastiskt. Dessutom är det ju ett superbra sätt att lära känna varandra på djupet, även om det kändes redan efter ett dygn som att jag känt henne i flera år <3


Så om någon har mysiga ideér på dejter, lämna en kommentar! Jag vill bli bombad med fina, roliga, klockrena och bra tips på dejter.

Kommentarer

Postat av: nalxpsvn

Publicerad 2012-10-16 14:27:04

Uh kixasuq, og peni qexihohapo hafi, omufacuver udoterox parukiqe upede.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela