sexualupplysare och bokälskare

bitterljuvt

Publicerad 2011-03-13 18:39:06 i Sex osv.,

Detta med kärlek på annan ort, jag har provat på det en gång tidigare och just den gången gick det åt helvete. Men det var mer för att hon var helt körd i huvudet än för att vi bodde i olika delar av landet.

Fast nu är det med helt andra spelregler, nu handlar det inte om att diskutera eller fundera, detta ska bara se till att fungera, och jag har alltid haft den inställningen till långdistansförhållanden, att vill en att det ska funka, så kommer det att funka. Och visst räknas 61 mil som långdistansförhållande?

Och det är bitterljuvt, samtidigt som jag tycker det är fantastiskt att få prata med henne igen, höra om hennes  dag och bara spy ut min kärlek och lycka över henne. Så blir jag samtidigt påmind om att det dröjer en tid innan jag får höra hennes röst, och ännu en tid innan jag får ha henne i min famn.

Kärlek på annan ort är bitterljuvt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela