sexualupplysare och bokälskare

vår historia,

Publicerad 2011-03-29 21:50:39 i Sex osv.,

Finns det någon som ännu inte hört den? Jag kan ju säga såhär, att frågar någon min om varför jag är så glad, inte kan vara tyst, sitta stilla eller hur det går med kärleken så kan jag utan problem prata bort en timme. Två eller tre om ingen stoppar mig.

Detalj efter detalj kommer ut och jag målar upp alla miljöer, personer och vill försöka framkalla alla känslor jag kände då för den som jag berättar för nu.

Och den är så bra, vår historia är helt ärligt den finaste jag hört (och varit med om själv såklart!), det som hände de där dygnet är bara jävligt svårt att bräcka!
- och jag har redan bestämt att jag ska skriva ner den och ha med den i någon av mina böcker, men kan inte bestämma mig för om det ska vara i en ungdomsbok eller en bok där huvudpersonen är lite äldre än mig. För risken är ju att den lätt förlöjligas om den är med i en ungdomsbok... Och det vill jag absolut inte! Så det får nog bli i den andra boken...


Fan vad jag är glad att jag träffat dig, du är bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela