sexualupplysare och bokälskare

420 minuter

Publicerad 2011-05-15 20:26:49 i Sex osv.,

När en blir samordnare så ingår det även att en blir utbildad till att få hålla i utbildningar, för nya Colour of lovare. Som i sin tur kommer få bli informatörer och åka iväg på olika festivaler och arenor.
- och jag har redan fått mitt första tillfälle, 14 juni åker jag till Karlstad och håller i en utbildning tillsammans med en annan.

Idag fick jag veta att varje utbildningstillfälle är 7 timmar långt!! Det är liksom 420 minuter som jag + en annan ska fylla ut, med information!!
- men det är ju detta jag har velat under flera år, så jag får helt enkelt tänka bort min nervositet och bara köra. Så jävla bra det kommer bli!


ps. och jag har även fått ett erbjudande om att hålla föredrag och utbildning för ett gäng barnmorskor. Hur jävla häftigt är inte det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela