sexualupplysare och bokälskare

ett litet äventyr,

Publicerad 2011-05-29 14:18:36 i Sex osv.,

Jag bad ju om ett äventyr, och ni vet vad som händer när jag utmanar universum, jag får det jag kräver! Och jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick till, men plötsligt var vi på väg hem till mig alla tre. Så ni som känner mig eller har skaplig fantasi kan ju gissa er till resten.
- och jag vet att jag hade lovat Anna att inte göra något som hon inte skulle göra, men jag struntade i det och gjorde mycket av det som jag kan tänka mig att göra...

Spektakulört, kul och exakt vad jag behövde.

Förresten kommer ni kunna läsa allt om denna natt i min planerade självbiografiska roman som kommer komma ut i 8 olika volymer. Tycker att endast 6 volymer är lite futtigt... Tänkte även döpa hela serien till "Min Strid", så detta kommer väl dyka upp i volym nr 2 "I Stridens Hetta!". Kommer bli en succé.

Kommentarer

Postat av: Evil-Anna

Publicerad 2011-05-29 18:19:46

FAN DIG OM DET ÄR NÅTT SKVÄTT PÅ MINA NYMÅLADE VITA VÄGGAR! HAHAHAHAHA ;)

ses vi imorgon hjärtat? <3

Postat av: caro

Publicerad 2011-05-29 21:35:03

hahahahaha!! Men vaa?! Du dödade nyss mig med den kommentaren, akta min hals!!! HaHAHAHAHAHA!!- och nej, det finns inga fläckar what so ever i vårt fina hem! <3 så du kan pusta ut!! :Doch ja, vi ses imorrn! vi ska ju på mingel! hur jobbar du? <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela