sexualupplysare och bokälskare

fantastiskt,

Publicerad 2011-05-27 05:02:33 i Sex osv.,

Ja, vad har vi att säga om livet? Det är svårt, så jävla svårt ibland. Det är beslut som ska fattas och ansvar som läggs på ens axlar. Känslor, kärlek, hjärtat, lekar, flirt, ligg och ännu mer känslor. Göra saker utan att ångra sig och alltid med blicken framåt, för vem har tid att se tillbaka och kanske upptäcka misstag? Bergochdalbana, känslostormar och bankande hjärtan, kanske två som ett, kanske var för sig.

Även om det existerar dagar då en helst av allt bara vill bära solglasögon som skydd mot världen, stänga av allt och bara vara själv med en kopp kaffe och sina tankar, eller de där stunderna då en vill krypa djupt under täcket och inte komma fram förrän det känns stabilt igen. De där stunderna när ens hjärtslag tar över allt.


Det är knappast lätt alla gånger, men dock så jävla fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela