sexualupplysare och bokälskare

hjärta eller one night stand?!

Publicerad 2011-05-27 05:07:51 i Sex osv.,

Har ni tänkt på att när det kommer till ligga så är det ofta uppdelat i läger - antingen de som måste ha med hjärtat för att kunna ligga, det ska finnas känslor med i bilden och det ska vara kärlek i luften för att det ska kunna liggas. Och sen den andra gruppen som struntar i vilket, det kan vara någon en dejtat ett tag eller en total främling från krogen.

Det är helt min egna uppfattning, för det är ofta så folk i min närhet reagerar när ämnet ligga kommer på tal. Någon mer som känner igen sig i detta, och finns det fler grupper?
 - Hur kommer det sig att det blivit en så pass stor skillnad? Eller finns det någon form av gyllene mellanväg?

Jag är nog i grupp nummer två, helt klart. Det handlar nog inte om att jag inte gillar att ligga med folk jag är kär i eller har känslor för, utan det handlar nog mer om att jag är alldeles för rastlös för att låta det gå så långt...


ps. ja jag vet att jag egentligen ogillar starkt att dela upp i grupper, men jag kan inte låta bli att tycka just denna uppdelning som jag funnit är intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela