If you have to ask, you haven´t been doing your exercises.

Denna text vänder sig främst till fittbärare, till er med kukar kan jag uppmana att öva på att spänna musklerna i kuken, går det? Jag har bara sett det några gånger och jag vet visserligen inte vad det kan vara bra för, men testa!

Det här med knipövningar - gör ni era? Jag har hört ett en ska göra ungefär 100 om dagen, och sen går ju denna övning att variera så långt fantasin räcker. Inåt, utåt, snabbt, långtsamt, med något inuti, runt något, med vatten, ja som sagt så långt fantasin räcker.

Hur gör en? Ni vet knipet som en gör när en kissar? Det är exakt i det ögonblicket som du övar upp dina knipmuskler. Så enklaste sättet att hitta sina knipmuskler är att "kapa" av kisstrålen, eller alltså pausa i kissandet. Kan du det så har du hittat dina knipmuskler!

Vad är det bra för? Kvinnor som precis fött barn vaginalt (alltså inte via kejsarsnitt) uppmanas att göra detta för att tighta igen slidöppningen och för att slippa urinläckage. Men för oss andra som inte ploppat ut några ungar ännu eller aldrig, så är det bra för själva muskulaturen i fittan och kring hela fittan.
- med bra koll på sina fittmuskler ökar chanserna för starkare och bättre orgasmer, fontänorgasmer och en kan helt enkelt njuta mer!


Gör det till en vana att göra några dussin knip om dagen i olika takter, styrkor och tid - lär känna din kropp och öva upp dina muskler. Bättre orgasmer kommer ske!