okänt nr.

Någon har ringt mig med okänt nr under dagen, och en klump bildades snabbt i magen. Antingen är det han som fortfarande inte fattat vinken eller bara föddes efterbliven? Eller så är det sjukhuset.
Rent spontant så känner jag pest eller kolera.

För vem skulle annars ringa mig med okänt nr?

Sämsta av allt är att jag kan inte ringa upp någon utav dom då jag inte har nummer till varken honom eller till min läkare. Och jag kan inte låta bli att fundera över vad läkaren kan vilja? Visst att jag har ett test kvar att göra, det är jag medveten om. Det slog mig när jag vände ut och in på min magsäck under valborg och jag ångestgrät över min stackars lever. Fan, måste nog göra det där testet och se på skalan hur det ser ut för mig gällande levercancer? Så att jag har det ur världen.
4 kommentarer
Lisa

Du har inte tänkt på att det kan vara en hemlig beundrare eller någo som verkligen vill ha kontakt med dig? Kanske dags o börja svara på skyddat nr?

caro

är det så att jag råkar ha en hemlig beundrare, så lovar jag att svara på okänt nr imorrn om den personen får för sig att ringa då?!

Annars tycker jag det är ballare om personen skickar ett sms eller bara slutar vara hemlig, haha! :D Jag är väl knappast farlig?!

Lisa

Man måste bjuda till ibland! O bjud till om någon ringer p okänt nr! Kan ju vara Någon författare också ju?

caro

Haha jag tycker alltid att jag bjuder till?! Men visst, Lisa, du har övertygat mig - nästa gång någon ringer med okänt nr så lovar jag att svara! ;D

Någon författare? Vem skulle det kunna vara? :D Haha nu kan jag inte banga på att svara!