sexualupplysare och bokälskare

skämskudden fram,

Publicerad 2011-05-20 23:42:30 i min vardag,

Jag arbetar ju på Centralen, och jag kan säga att det kryllar av knäppon där. Den ena är värre än den andra, och min favvo är fortfarande han som kom inrusande och vrålade efter bibeln... Samtidigt som min syster var på besök och jag trodde fan hon skulle krypa in under disken!

Så ikväll fick jag besök av en man, som talade lagom knackig engelska och sökte en specifik bok. För det första kände jag inte ens igen varken titeln eller boken, och jag förstod knappt vad han sa. Vi tjafsade fram och tillbaka i tio min, när han till sist tittar på mig och säger:
- I think you wounder why I wan´t this book, right?
- Yeah, why?!


Då är det han som är författaren!! Som är på Sverigebesök från Indien för att promotea den boken och den kommande!! Åh, han hade kunnat steka ägg på mina lena kinder och jag ville dö!
- men det slutade med att jag lovade att snacka med min chef om att ta in boken och som tack fick jag hans visitkort och jag råkade lova att vi ska bli vänner på facebook.


Varför varför varför verkar det alltid som att mitt liv går ut på att jag ska göra bort mig? Är jag med i dolda kameran 24/7 eller vill någon högre makt att jag alltid ska underhålla?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela