sexualupplysare och bokälskare

skrev 1

Publicerad 2011-05-22 19:18:54 i Sex osv.,

Kliver på tuben med sömniga ögon och tar första bästa plats, och ni vet när en bara råkar titta på ett skrev, för det händer väl oss alla? Mig gör det iaf! Och jag har inte ens något där att hämta längre, det bara sker rent automatiskt, typ som att en spanar in bröst. Det bara ligger längs ryggraden.
   - Iaf, denna person behövde inte direkt välja sida, utan det var all over the place! Det var då jag upptäcker vem det är, en av min butiks författare. Jag har liksom lagt hans böcker på "vi gillar!"

Och ja, jag hade sagt något snällt om hans böcker om det inte hade varit för
1) att jag glott in i hans skrev
2) han såg inte så jävla pratglad utps. han behöver knappast ge ut fler böcker för att få ligga.

Kommentarer

Postat av: ellen

Publicerad 2011-05-23 12:49:09

alltså.. sen jag såg ett avsnitt ur SATC (tror jag) där någon sa att hon minsann ALLTID tittade in killars skrev har det blivit som en tvångstanke för mig! det går inte att skrevkika diskret! tack gud för att sommaren är på väg och att det är okej att ha solglasögon på tuben också...

Postat av: caro

Publicerad 2011-05-23 20:32:09

HAHAHAHA samma här! det ligger längs ryggraden! :O och det går visst att kika diskret, iaf hoppas jag att jag gör det?! :O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela