sexualupplysare och bokälskare

tisdag?

Publicerad 2011-05-24 06:51:52 i min vardag,

Ni vet den typen av morgon, när en längtar tillbaka till sängen för att sova, innan ens klivit ur? Jag brukar ha främst ha den typen av mornar i oktober. Eller egentligen genom hela hösten och vintern, när solen svikit landet. Men denna dag är fan en sådan dag. Jag ska nog gå och lägga mig 19,13 sharp ikväll.

Gårdagen var fantastisk! Fina Ellen är i Stockholm, så vi två tillsammans med Isabella och några pojkar invigde Kulmåndag, och det var kul. Vi drack öl och skumpa, aktade oss för trappan, skrattade, pratade om sommar och spanade. Dessutom var ungefär halva min klass från aspudden där och några tom "vände lite skivor". Stockholm är för litet för mig.


Nej men då sticker jag väl iväg och har lite materiallära, idag ska vi sortera plåt. Jag kan ju säga att jag rent spontant kan komma på ett dussin saker som är roligare, men hans närvaro väger upp allt.


ps. detta är nog den bästa låten just nu http://www.youtube.com/watch?v=sz4nwnv6XG0

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela