sexualupplysare och bokälskare

vaginaweights,

Publicerad 2011-05-23 21:12:09 i Sex osv.,

Och när vi ändå pratar om knipövningar så finns det ju lite olika verktyg för att bygga upp musklerna och öva upp tekniken. Nämligen olika föremål som en kan föra upp i fittan och sen försöka hålla kvar, knipa runt, gå omkring med och försöka hålla kvar. Vanligaste typen är Geishakulor:


Saken med dessa är ju att de finns med olika tyngd, storleker och material. En för upp en eller två av kulorna, kniper och försöker hålla kvar dessa. Sitt still, ligg ner, vandra omkring - variera dig och se hur länge du kan behålla dem inom dig!
- en tillägg! De kan inte försvinna upp inom dig! Men de kan vara lite trixigt att få ut dem, men få inte panik. Utan enklaste sättet att få ut dem är att sätta sig på huk och pressa - så kommer de ut!

Annars finns det denna typ, där de sitter ihop med ett snöre och det är även en bit snöre som sticker ut ---> enkelt att dra ut dem direkt när du känner för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela