sexualupplysare och bokälskare

you think i crumble?

Publicerad 2011-05-31 09:05:04 i Sex osv.,

Vi pausar lite i diskussionen om det går att göra slut på ett snällt sätt, för det kan en tydligen enligt vissa kommentarer?! Det går säkert, men jag vill ha mer exempel av er!

Det som slog mig precis är att oavsett hur det tagit slut och ett hjärta blivit krossat, så går det över. Klyscha på klyscha, men det blir bättre. Och ett krossat hjärta läker alltid. Kanske inte till att bli ett helt åter igen, men någolunda helt blir det alltid. Och redo att älska igen.

Det är lätt att glömma bort detta när en sitter med hjärtsmulorna i händerna och mest av allt bara vill sluta andas, men det är bara att fortsätta andas, umgås med fina människor och skratta. För livet fortsätter och en dag kommer en inte ens tänka på att hjärtat en gång varit i bitar.


ps. på något otäckt vis tycker jag om att ha ärr i hjärtat, att det har älskat, blivit älskat, älskat för mycket och ibland blivit krossat. Men att det fortfarande bankar och någon dag banka för andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela