det förflutna,

Det finns något riskfyllt med att rensa bland gamla saker, speciellt om en var en hamster i sitt förra liv och har en benägenhet att spara allt. Speciellt spara alla de där bitarna som kanske för stunden gör för ont för att ta itu med, men som en dag kan kännas som ingenting. Eller bara gör lite ont när det dyker upp igen.


- mitt liv i bokform. Dock hittade jag 2009 lite senare. Detta är nog den sak jag alltid har med mig, överallt. Och vad hände egentligen 2008? Varför var den så lamt pyntad?

- alla mina kärleksbrev jag skickat genom alla våra år. Som jag bad om att få tillbaka efter sista gången vi gjorde slut. Inte för att jag vill läsa dom, men det kommer bli perfekt material den dag jag får ro nog att börja min på min ungdomsbok.

- en liten diktbok. Sprängfylld med svarta rader av hjärta och smärta. Och alla dikterna som handlade om honom är märkta med ett litet L i högra hörnet. Fast sista sidorna innehåller planer inför Rhodos, och där kan jag sammanfatta att det knappast fanns varken hjärta eller smärta. Snarare alkohol och pojkar...

- och mina gamla mediciner jag åt under min behandling. Har kvar några av dagarna lite här och var i lägenheten. Och jag hittade mitt första kallelsebrev och alla mina blodprovspapper och resultat. Hemsk period.
0 kommentarer