paus,

Söders fina gator, snabba skor, en ful mössa med texten Lunarstorm på sidan, ipod och en timme över - i ett nötskal allt som behövs för en bra paus. Det är under dessa stunder som jag visualiserar fram allt jag vill åstadkomma, mina drömmar, tankar, fantasier och vad nästa steg ska bli.
- jag brukar även visualisera bråk med gamla ex som en randsom springer in i för att bli av med lite aggressioner samt öva upp kickasmeningar.

Denna förmiddag ska jag skriva klart min text om mig själv och visualisera lite om min blivande karriär. Kan ni fatta att jag kommer ha en karriär som sex och relationsrådgivare på Veckorevyn??! Om någon hade sagt det till mig när jag var 16 år och knäckt hade jag typ gormat "Men äru dum i huvudet eller?! Strö lite mer salt i såren! Jag vill knarkaaaa!!". Typ något sånt.



Men nu är det på riktigt. Och bland det bästa som har hänt mig.



ps. vill tillägga att jag dock aldrig knarkade som 16 åring. Är rent allmänt rädd för nålar och tycker det där med knark är himla dumt. Betala svinmycket pengar för att paja sin kropp, snacka om winwin!
0 kommentarer