seal the deal, eller?

Jag har precis börjat kolla om Gossip Girl, och det är så himla mycket av denna serie som handlar om att ligga med någon första gången. En diskussion som framställs så himla sterotypt, Blair vill ha tända ljus, romantisk musik, nya undies och ser detta som det högsta hon och hennes kärlek kan göra.

Medan Chuck och Nate pratar om att bara seal the deal, få första gången överstökat för att kunna ligga vidare. Att det ska vara med det som framställs som Nates stora kärlek ses som en bisats, och inte huvudsakliga syftet.


Kring just det där med att ligga för första gången så känner en själv vad en vill. Oavsett kön tror jag verkligen att det varierar på hur en vill göra. En del vill verkligen att hjärtat ska vara med i bilden, en ska älska den andra mest av allt i hela världen. En del vill ha allt romantiskt lulllull med tända ljus och romantisk playlist. En del vill ligga med någon som får en skratta och gör det med en kompis. En del raggar upp en främling. Och en del vill bara få det gjort.
- det som känns bäst för en själv - ska en köra på!


ps. och ja, första gången är långt ifrån fantastisk. Men det kan vi ta senare.
0 kommentarer