trösklar,

Har ni också trösklar som är helt värdelösa att komma över när det kommer plugg? Jag tränar nog aldrig så mycket som när jag har tentor, eller har så rent kring mig, eller får så mycket livslust till att göra vad som helst annars än att sitta här som i dessa tider.


Alltid innan jag börjar måste jag ha kokat väldigt mycket kaffe, slöglott igenom alla bloggar jag kan (när det börjar röra sig mot bimbobloggarna sätter jag stopp) sen spela några parti harpan innan jag är redo.

Deadlines, de flesta fruktar dessa - jag älskar dom. Då vet jag att innan det klockslaget ska allt vara klart. Punkt slut. Men på en kurs har jag fem uppgifter som ska vara gjorda någon gång innan slutet av februari. Pedanten inom mig dör lite.



ps. dessutom sitter jag och tänker på att om några veckor sitter jag på ett plan på väg till älskade Madde tillsammans med HT! Vi ska till London och jag ska köpa massa julklappar till mina syskon! Och besöka den där sexshopen som är tre våningar hög? Som jag blivit tipsad om av tre olika människor... Och jag ska leka att jag kan massa engelska och ba "Well, actually I prefer two spoons of sugar in my the!" och bara leka runt!
- dessutom sitter jag och har fjärilar i magen inför måndag. Jag dör av lycka bara jag tänker på det!!! Tur att jag inte har sambo just nu, för den personen hade med största sannolikhet varit döv vid det här laget...

0 kommentarer