sexualupplysare och bokälskare

can´t keep it in,

Publicerad 2011-10-27 09:43:32 i njuta,

Vaknade med hela underarmen inplastad och tänkte "åh herre min ge, hur jävla full var jag igår och vad har jag gjort?!", tills jag insåg att jag minsann var nykter igår och jobbade på Erotikmässan...


Jag ska inte säga att det är som att titta på sina egna barn, men det är en speciell känsla att titta på orden och känna hur jävla jävla rätt det är. Anledningarna till orden är många och de är så jävla rätt, känner jag en dag att jag inte känner igen mig och ångrar mig - då är det fel på mig.
Bästa av allt, det var min Ernst fästmans kompis som gjorde det! Så medan jag sitter och exalteringshojtar kommer vi fram till detta, vilket ledde till att jag började hojta ännu mer... Så nu ska jag kila iväg och visa upp den för mamma (hon är på jobbet, så där kan hon inte skrika!!) samt ta en sväng till apoteket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela