sexualupplysare och bokälskare

,

Publicerad 2011-10-24 05:04:47 i Sex osv.,

Det här är en sån där dag då jag vill sjuka mig och bara inte göra någonting alls. Ba ringa chefen och säga att jag inte tänker kliva ur sängen förrän det slutar göra ont i hjärtat av saknad. Inte för att jag vet om det skulle göra mindre ont av att ligga hemma, vara med folk, titta på Big Bang, supa sig full på öl, äta 200 gram choklad på två min, springa tills luften tar slut, ligga runt med främlingar eller bara stirra rakt in i väggen.

- men det är sånt jag aldrig testar längre. Jag mest försöker skratta, röker lite för mycket och hoppas att morgondagen kommer vara bättre.

Kommentarer

Postat av: Emsiii

Publicerad 2011-10-24 06:44:40

<3 du är så fin

Postat av: ellen

Publicerad 2011-10-24 10:02:10

För varje dag kommer du kanske lite lite närmre någon slags acceptans.. Och du, dagarna kan bara bli bättre. Tänk bara på mörka eftermiddagar med snö på gatorna, doftljus från ikea som luktar glögg och en hembakt lussekatt framför kvällsreprisen av julkalendern. Och snart kommer min slitna tv-debut! Pusssssss

Postat av: caro

Publicerad 2011-10-24 14:33:27

Ellen, när din tvdebut sker kommer jag sitta bänkad och spana ivrigt efter dels mig själv och hålla tummarna för att cykelställscenen är med, för då kommer jag aldrig någonsin sluta skratta! Eller om jag hör en av de jag älskar mest nämna mens i kvalitetstv.<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela