sexualupplysare och bokälskare

stimulerande kväll,

Publicerad 2011-10-18 22:09:31 i Sex osv.,

Första gången av kursen gick väldigt bra och jag är så peppad inför fortsättningen. Idag var det mest intro och lära-känna-varandra-tema, men resten av terminen kommer vi bland annat ta upp ämnen som att leva med hiv, BDSM, samlevnadsnormer, sexualpolitik och onanipraktika!

Hur bra är inte denna kurs? Och vi är bara 16 pers + två "ledare", med andra ord en väldigt bra arena för bra gruppdiskussioner. Bästa av allt är att det är spridda åldrar, erfarenheter och åsikter --> väldigt mycket olika synvinklar och därmed ofta större bred på kunskap och information.

Åh, det är så himla kul när en verkligen trivs på en kurs och redan i förväg vet att en kommer lära sig så otroligt mycket och bara insupa mer kunskap för varje nytt tillfälle!

 

ps. men det där med kursdeltagare som har så korkade åsikter, vad ska en göra?! Jag satt i över en timma och bet mig i tungan för att inte säga något riktigt elakt. Vissa människor säger jag bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela