akta musen!!


- nej men titta vad jag fick hem i brevlådan idag, ett litet prov på intimtvål med den sämsta reklamslogan någonsin skådats. Tvålen kanske är bra, men jag kan liksom inte ta in hur ett företag på riktigt kan använda sig av ordet "musen" när det handlar om reklam som riktar sig till personer med FITTA!

Det är denna typ av marknadsföring som gör att utveckling står och stampar och inte går framåt. Som ger mig spänningshuvudvärk och valfri bokstavskombination på samma gång.

Vuxna personer har ofta kön som kan defineras som fitta och kuk.

Mus är ett äckligt djur som lever i skogen och Stockholms innerstad.


Hur någon kom den idiotiska idén att kombinera ett äckligt djur med ett kön som många säger tillhör kvinnor kan jag inte förstå. Det är idiotiskt, tyder på låg intelligens, pinsam inställning och en skev verklighetsbild.

Dessutom är det en äckligt gammal förlegad syn på fittan som kön, förtryckt sexualitet och ett fråntagande av ens egna känslor och sexualitet. Att jämställa könet fitta med ordet mus/musen är att bygga på förtrycket.


För att sammanfatta: 1940-talet ringde och ville ha tillbaka sin syn på fittbärares sexualitet och Ulf Lundell känner sig rånad på sina åsikter.