follow me,

Det gjorde nästan lite ont i kroppen att dra av sig ziperalen, varför äger jag ens en? Jag kommer ju aldrig inte kunna bära den efter jobbet. Allt är Robins fel, det var han som köpte en först, och jag bara hakade på. Jisses vad jag saknar honom.

Annars så tänkte jag söka ännu en utbildning, workshopledarutbildning i sex och normkritik, hur jäkla intressant verkar inte det vara på en skala? Så kommer jag kunna hålla workshops på ungdomsgårdar och dylikt. Helt fantastiskt, så håll tummarna för att jag kommer med!

Inför ikväll så börjar jag bli nervös, hur ska dom kunna spela alla låtar jag vill höra? Hur ska det gå till? Exakt hur många byten kommer Ola att ha? Och hur kommer känslan vara efteråt, euforisk eller som en punkad ballong?


- ungefär såhär tillbringade vi Siesta, så jävla fin festival och vi bodde på ett gammalt regemente där det spökade. Så fastän vi hade hur många rum som helst slutade det med att vi bodde 7 i mitt rum och jag och Robin delade säng, haha!

- och här peppar vi inför en dag på Peace and Love! Ungefär såhär brukar det se ut när vi hänger, jag har ständigt ett asgarv redo. Åh, Robin - kom till sthlm! <3

0 kommentarer