förbjudet att kyssas?

Läste ni metro idag? (kan det kanske bli dagens fråga?) Om att min älsklingsperson från L Word blivit avkastad från ett flygplan då hon kysste sin flickvän. Ni vet den blonda, Alice Pieszecki (Leisha Hailey) som även i verkligheten har en flickvän blev nyligen ombedd att kliva av planet och ta med sitt sällskap med en enkla anledningen att Southwest Airlines "Håller på familjevärderingar"!!!

Har ni hört något vidrigare? Det är så fruktansvärt att jag vill kräkas och absolut ingår en bojkott av detta vidriga flygbolag.

Vad är en familjevärdering? Vem bestämmer en sådan?  Och gäller en och samma familjevärdering alla? Finns det olika på grund av olika familjekonstellationer? Så jävla vidrigt.


Och så typiskt mig att tänka något i stil med att sådant där äckel sker bara borta i staterna, för att öppna DN och se att två män råkat ut för samma sak. På ett fik. I Stockholm nu i augusti.
- de höll i hand och pussades under prideveckan när en som arbetade kom fram och bad dom att gå. Att de dom gjorde störde gästerna.Och jag blir återigen påmind med en käftsmäll av förakt och trångsynhet om hur illa världen egentligen kan vara.