sexualupplysare och bokälskare

hjärnan behöver fett,

Publicerad 2011-09-14 14:05:59 i min vardag,

Om ni har sett Sally så vet ni att hon nämner sjukdomen "Bregotts syndrom", att en behöver fett för att kunna andas. Ibland känns det som att jag har den. Jag gick in i butiken för att handla något som känns intelligent, typ juice eller morötter - något som kunde stimulera hjärnan medan jag råpluggar. Och kommer ut med socker i olika former.

Eller så kanske det blir som efter en stadig fylla? Att kroppen undermedvetet behöver fyllas på med så mycket fett som möjligt? Så fastän en bara skulle in och typ ta ett glas vatten så slutar det till 97% att sitter och trycker i sig en extra stor meny med två dipsåser.


och för att spinna vidare på stadig fylla, någon måste fråga mig i helgen om jag har eld - fatta vad kul när jag hivar upp denna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela