sexualupplysare och bokälskare

hur ska jag kunna plugga utan böcker?

Publicerad 2011-09-09 11:11:24 i min vardag,

Finns det något mer irriterande än att leta sig blå bland bibliotekens hemliga valv i jakt på en liten jävla artikel. Ringa runt till bibliotek efter bibliotek för att sedan sitta i telefon med en man i Skärholmen som inte "kan lova att boken jag vill ha finns kvar på måndag, det är absolut inget som är helt säker för den boken är knappt ett år gammal!"
- man ba jo, det är helt säkert! Boken heter "Krigets ramar" och handlar om etiska och moraliska frågor kontra sex och religion på medeltiden, typ. Hur jävla hett ämne kan det vara?


>För att slutligen återigen gå igenom litteraturlistan och hitta följande mening efter varje artikel en nyligen lagt 30min på att leta efter: Och denna artikel hittar ni genom att enbart trycka på länken här nedanför...


Ibland hatar jag modern teknik. Eller min inställning om att allt finns i bokform och ytterst få saker finns online. Nej, nu går jag och möter upp ett gäng kärlekar och myser i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela