jag peppar inför plugg.

Vad är den äckligaste mat du vet?
Kycklinglevermousse. Anklevermousse. Tycker överlag att kombon mousse och lever är ganska vidrig.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
1. Att jag läst, tyckt till och redigerat Katerina Janouchs ungdomsböcker. För dom är så jävla fina och jag är så stolt att jag fått tycka till för jag vet att dom kommer göra så jävla mycket för blivande kids.
2. Att jag tog det där skitjobbet på Tullys och lärde mig espressomaskinen och därmed får kalla mig Barista. Inte för att jag direkt nöter ut kunskapen, men jag gillar titeln.
3. Tvättat fönsterkuporna på Hotell Diplomat 36m upp i luften med Pappa. Blir fortfarande svettig bara jag tänker på hur högt det var och vi var utan livlina och pappa skämtade om att jag ändå hade försäkring.
4. Att jag skrivit för båda böckerna Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr och Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier, också med Katerina Janouch.
5. Att jag först kom med i Colour of Love för att ett år senare bli samordnare!

Vad ångrar du i livet (om något)?
Hmm, det är väldigt få saker jag ångrar? Kanske det där med att jag är bra på att slösa lite för mycket tid och energi på karlar som jag fått för mig är ett suveränt ligg, för att glömma honom så fort jag träffar en ny. Samt det där med att jag en gång i tiden för världsbäst på att negga mig själv, jävlar i min lilla låda vad jag var bra på det. Tills jag liksom en dag fick nog och började dyrka mig själv. Kan nog vara det bästa jag gjort.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Rykten? Nja, det vet jag inte riktigt. Finns det människor som ödslar energi på att sprida osanna saker om mig? Skulle väl förmodligen vara att jag legat med den och den på det ena eller andra sättet? Och när sånt väl kommer fram är det knappast något som stör mig.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Svart skinnjacka, svart mössa, svarta skor, svart kort kjol och en gigantisk stickad röd halsduk. Och leva i min zipperall på hemmaplan.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Det måste nog vara min kavaj från Busnel. Men den har jag knappast köpt själv. Äger överlag inga dyra plagg. Det är inte riktigt min grej att lägga pengar på sånt.

Har du någon oanad talang?
Nja, det där med att stoppa ner knytnäven i munnen kallar jag tyvärr inte talang. Kan vara det där med att jag hellre lägger folks personnummer på minnet än namn. Eller färg på strumporna, eller att den haft en kanin som hette Toffe när den var 7. Men just namn är jag inte så bra på.

Vad gjorde du i helgen?
I fredags fick jag ledigt från jobbet för att gå på Håkan! Hann även med en kärlekslunch innan dess. Efter Håkan gick vi till Fashing och dansade tills fötterna gjorde ont. På lördagen var jag hemma hos Jennie och myste med henne och Elsa, åt kladdkaka och såg Mia Skäringers show. Och vi kom även på världens bästa idé, eller ideén har vi haft länge, men nu är den liksom igångkickade igen. + att jag jobbade 18h. Och pluggade så fort det fanns en lucka. En helg med väldigt mycket skratt, kärlek och fina stunder.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
1. Åka till landet. 2. Bli klar med plugget. 3. Köpa ny mascara och kajal. 4. Hångla. 5. Börja planera kläder inför Bokmässan som är nästa vecka.

Vad har du på dig just nu?
Helsvart från topp till tå förutom en grön strumpa.

Senaste låt du lyssnade på?
Denna, och jag tänkter lyssna på den med fönstret öppet tills någon av grannarna vågar klaga. Jag kan inte få nog av den där ungen och pappan är så jävla söt!

Bästa skönhetsknep?
Ligg! Få orgasmer så ofta du bara kan, bästa medicinen. Lika bra för kroppen som det är skönt. Och skratta mycket.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Överlag är jag svag för skjortor. Jeansskjorta är jäkligt hett. Annars gillar jag converse. Så länge personen vet om att den är snygg och är bekväm i det, så funkar det mesta. Och skägg, kanske inte direkt går under "klädstil", men kan en bära ett skägg, då ska en banne mig ha skägg!

Och fulast?
Har himla svårt för kaka på kaka. Det gäller oavsett vilket kön som bär kläder.

Vem saknar du?
Ellen, Ernst, Madde, Owe, Clara + ett dussin till.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Oj, fred på jorden? Offentlig hängning av Bush? Reinfeldt avgår och lovar heligt att aldrig mer öppna munnen igen? Skatteåterbäring till dom som verkligen behöver det? Sol året om? Gratis choklad till alla?
- fast helst kärlek och lycka till alla i min närhet, att jag blir betald skribent och lite mer kärlek skulle inte skada.

Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Jsut nu; Barbro Bang Alving, Håkan Hellström och Katerina Janouch.

Bästa filmen nånsin?
Rika barn leka bäst - har ni inte sett den så se den! Jag kan se den fem gånger på en dag och älskar den. Handlar om ett gäng kvinnor som får kicken från samma bank och startar en bordell. Fantastisk.

Bästa boken nånsin?
Så svår fråga, jag byter favvo några gånger i månaden. Men Harry Potter är oslagbar. Men årets tre bästa är hitills, Det händer nu, Fallet Vincent Franke och Krig kvinnor och Gud.

Vilka tidningar läser du?
Bang. Söndagsbilagorna. Alla nummer av VR får syrran sedan dom tog med Basshunter på deras lista över Sveriges sexigaste män med motivationen "Visst har han haft lite problem med polisen, men det är väl det vi gillar med honom?!" - han är misstänkt för sexuellt ofredande och sexuella trakasserier. Fräscht Veckorevyn, så jävla bra inställning!

Vad önskar du att du var bättre på?
Rita. Jag är så jävla dålig på att rita att det är löjligt. Sen vore det kul med lite bättre tålamod när det gäller tekniska saker. Och ett lagom svalt intresse till ekonomi, sport och saker som jag överlag ser som onödigt vetande.

Är du religiös?
Nej. Jag och Gud har nog inte funnit varandra ännu.

Vad är din största rädsla?
Att någon som står mig nära skulle råka dö eller skadas allvarligt. Eller få en svår sjukdom.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
"Du har väl knullat dig till den där sjukdomen också!", eller "Vissa människor är det enklare att ljuga för!". Fina ex jag haft va? Annars kan jag inte komma på något, jag umgås inte med elaka människor.

Vilka personer betyder mest i ditt liv?
Mina finingar och La familia <3

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Polly är ju givet. Gillar även namnet Jack. Men dom matchar inte så jävla bra. Tänker att de ska funka internationellt också, och så vill jag ha namn som är fina och är oavsett kön. Då har jag två namn på lager.

Om du fick köpa vilken bil som helst - vilken?
En röd och som gärna är lätt att parkera.

De tre finaste sms du fått i år?
Jag är relativt bortskämd med fina sms och får några styckna guldkorn i veckan. Dessutom är jag inne i någon fas, så jag börjar lätt böla när jag läser dessa fina sms. Spelar ingen roll om jag är i skrubben, på tuben eller hemma i sängen. Fina ord från människor jag älskar får mig att böla.