sexualupplysare och bokälskare

klamydiamåndag!

Publicerad 2011-09-12 14:07:07 i Sex osv.,

Woho! Kanske den bästa dagen under året är här - klamydiamåndagen!


Dagen är strategiskt placerad till mitten av september då de flesta kommit tillbaka från semestern, höstterminen har kickat igång och folk är tillbaka i det vanliga lunket igen. Dessutom är sommaren slut och sommaren är den tid på året som vi som mest ligger runt - och dessutom tyvärr ofta skippar kondomen vid de tillfällen då en kondom hade varit nödvändig.

Denna dag har alltså samtliga sjukhus som har ungdomsmottagning/venerisk mottagning/sesammottagning öppet hus hela dagen - testning, kondomsnack och medicin om det nu skulle vara nödvändigt är gratis!

Så mitt tips: har du legat runt utan kondom, fått sperma i munnen, slickat fitta, haft analsex utan kondom, kliat dig i ögat efter sex och vaknat upp en vecka senare med ett igenmurat öga - eller har någon form av symptom - gå och testa dig!ps. behandling mot klamydia är visserligen gratis året om. Det har att göra med att sjukdomen går under smittskyddslagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela