sexualupplysare och bokälskare

legendariskt.

Publicerad 2011-09-17 06:34:57 i njuta,

Vilken fantastisk dag och kväll det blev! Det var inga köer som vi sprang mellan de olika åkattraktionerna. Det där med att springa var mitt påfund, men visst är det en härlig känsla att springa mellan gångarna för att hamna först i kön? Det är det. Så vi åkte det mesta väldigt många gånger, och såg världens bästa konsert någonsin. Det var så mycket folk att de stängde portarna, så vi var femton tusen som stod och myste tillsammans. Jag vet inte hur många gånger jag grät, så jävla fint.


Men, älskade kropp, vi är ett team. Så det där med att bli vrålförkyld är inte direkt läge just nu. Det är jobb hela helgen + fram till onsdag då Bokmässan i Göteborg. I oktober, då ska jag vila.
ps. såklart dom kommer tillbaka! Vi ger dom tio år och sen kommer dom ha tröttnat på att steka köttbullar och hämta kidsen på dagis. Då gör dom en reunion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela