sexualupplysare och bokälskare

människor är inte som djur,

Publicerad 2011-09-27 05:02:06 i Sex osv.,

Jag visste faktiskt inte ens om att denna tävling hade varit, men jag älskar det vinnande bidraget. Det är tydligen för femte året som de får ungdomarna att engagera sig och tänka till kring det där med att skydda sig från könisar och oönskad graviditet. Så jävla bra idé! I love när RFSU är med i smeten, det blir oftast så himla bra då.World Contraception Day (WCD) är en global kampanj för att öka kunskapen kring preventivmedel och könssjukdomar. Årets tävling gick ut på att göra en film om att ligga schyst.
- och dom som vann hade så himla fin motivering till sin film, att en ska ligga för att en verkligen vill ligga, helst med någon en tycker om och att vi människor skiljer oss från djuren då vi ligger för njutnings skull och inte enbart för att fortplanta oss.


Moa Ström och Sunna Ardal - ni är mina idoler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela