sexualupplysare och bokälskare

mässans bästa bilder,

Publicerad 2011-09-27 13:25:31 i party-larty,
- det här blev nog den bästa mässan hitills. Jag har skrattat otroligt mycket, träffat väldigt mycket roligt folk och hängt med alla möjliga. Så jävla kul vecka, hade inte bangat på en till inom en snar framtid.

Kommentarer

Postat av: Lejonets tänkta byte

Publicerad 2011-09-28 00:32:35

LÄS OCH SVARA MIG FÖR EN GÅNGS SKULL!Det är uppenbart att du tycker mycket illa om mig eftersom du gång på gång ignorerar det som jag skriver till dig och eftersom du fullständigt skiter i mina känslor. Jag vet inte ens om du läser mina kommentarer eller inte, men jag ber dig alltjämt om ett svar. Jag vill bara be dig såväl som vår gemensamma vän om förlåtelse. Jag förväntar mig inte bli förlåten av varken dig eller henne, men jag behöver likväl be er om förlåtelse liksom berätta för henne hur mycket hon faktiskt betyder för mig. Hon har inverkat på mitt liv mer än vad någon annan har gjort tidigare och det smärtar mig verkligen att skiljas från henne, men jag är likväl tvungen – eftersom ni vägrar tala ut om alltsammans.Jag har sannerligen felat gentemot er båda, men jag har aldrig hotat eller trakasserat någon. Det svär jag på! Mitt enda fel var i själva verket att ge henne mer än vad hon ville ha av mig, vilket fick oss att hamna i obalans med varandra och tids nog bli ovänner då hon kände sig kvävd av mig samtidigt som jag kände mig försummad av henne. Det är i korthet det som har föranlett allt det här och jag ångrar mig innerligt. Jag har sårat henne liksom mig själv och jag beskyller mig själv för alltsammans eftersom det var jag som var dum nog att älska henne.Svara mig åtminstone huruvida du läser det som jag skriver eller inte, Carolina. Be mig hellre att dra åt helvete än ignorera mig ständigt. Snälla!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-28 03:49:15

Så jäkla bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela