sexualupplysare och bokälskare

påtvingat skratt,

Publicerad 2011-09-04 11:11:34 i min vardag,

Vi lever alla med känslan att falla.


Ska packa iordning väskan för kanske en dag på grönan, kanske övernattning på landet. Kanske är ett väldigt förekommande ord i min vokabulär nu för tiden och det är ungefär så jag mår. Kanske.

Chock, det är också ett väldigt förekommande ord. Jag tror inte jag förstår det som händer, eller så jobbar min hjärna på för fullt för att ignorera, filtrera och radera allt som jag får höra. Det kommer stunder lite då och då när jag kommer på vad som håller på att hända, det är när marken öppnar sig och jag gör allt för att inte slukas av allt det mörka och det som gör allra ondast. Chockad och kall.


Så jag tar istället och följer med min kära syster på grönan med tre trollungar. Känner jag dom rätt så kommer det bli väldigt många åkturer, sockervaddskladd, skratt, skrik och en faster som blundar under hela Blå tåget. Och väldigt mycket spontana skratt. Det där skrattet som jag inte kan styra, som jag inte har dåligt samvete över utan det som bara sker automatiskt. Exakt vad jag behöver.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-09-05 20:40:20

Tack för igår älskade syster...men du är faktiskt MOSTER till mina barn ;-)

Postat av: caro

Publicerad 2011-09-06 07:39:35

Tack själv älskade du! :D så himla mysigt! <3 hahaha ja juste, och faster till C! jaja, jag blir så förvirrad av det där!<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela