sexualupplysare och bokälskare

träffar du någon?

Publicerad 2011-09-05 10:22:02 i Sex osv.,

Det är en väldigt vanlig fråga som jag får höra sisådär några gånger i veckan, främst från par och upptagna människor (varför är det alltid dom som har sitt på det torra som vill disikera andra männikors privat/sexliv? För att dom inte har något eget brukar jag trösta mig med... Alltså privatliv har dom nog men det där med sexet brukar hamna på is allt eftersom.)

Men bara formuleringen "någon" är så enformig och tråkig. Tyder på att en skulle dejta/ligga/hänga med enbart en annan person. Och vilka singlar gör det?
- dessutom tenderar ordet någon att nästan alltid vara inom heteronormens ramar.


Och jag ställer ju också den frågan! Usch, jag hatar när jag kommer på mig själv med att kliva omkring innanför heteronormens äckliga kanter. Hädanefter ska jag alltid fråga "Träffar du några?", lite mer avancerat iaf.ps. mitt svar är alltid: nej, jag ligger bara.
- och det är alltid kul att se folks miner. Visserligen är det sant, men få kan hantera den formen av svar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela