sexualupplysare och bokälskare

TT

Publicerad 2011-09-29 12:01:54 i min vardag,

Ni vet den där känslan när en redan pajat dagen med tråkgrejer, som tex ha tvättstugan en hel förmiddag - då är det lika bra att köra fullt ut. Det är Sanna som från början lärt mig taktiken, att hon alltid brukade turbo-städa i reklampauserna på olika tvprogram. På så sätt blev det lite snyggare i hemmet, det blev en tävling och hon hann se det hon ville på tv.


Jag kör samma teknik, fast i lite längre version då jag gör ännu mer tråksaker mellan varven i tvättstugan. Har hitills hunnit med detta: handla, hämta paket, lämna tillbaka böcker på biblan, panta burkar, svabbat baddrummet, dammsugit hemmet, kollat mail, sorterat ut saker som ska ut ur hemmet, återvunnit mängder.


Kanske inte direkt någon revolutionerande info, men det är himla skönt när det är klart och hemmet blir snäppet behagligare.

ps. TT står alltså för turbo-tråk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela