sexualupplysare och bokälskare

världens bästa plan?

Publicerad 2011-09-19 08:40:36 i Sex osv.,

Jag vet inte om detta är ren försvarsmekanik av min hjärna, men vad det gäller min utbildning så känner jag mig rätt safe. Det finns ju ingen direkt spikrak väg till att bli sexolog och arbeta med det som jag drömmer om. Men det finns ju lite olika tillvägagångssätt. Dels utbildningen i Malmö, och så det som jag gör - snickrar ihop min egen.


Men, tänk om jag hade valt en annan utbildning, där det bara fanns en utbildning som en kunde ta och that´s it. Misslyckades en med den så var det kört. För all framtid.


Och så tänker vi tillbaka på mitt sätt att utbilda mig igen, jag har ju alla möjligheter i världen! Och dessutom är jag inte ens stressad över det hela, jag vet ju vad målet är så det löser sig. Så nu håller vi alla tummarna för att jag kommer in på den där utbildningen i oktober och att jag klarar alla mina fyra kurser under hösten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela