sexualupplysare och bokälskare

vi hinner inte med, eller så är det tiden som tagit slut.

Publicerad 2011-09-15 21:01:33 i Sex osv.,

Jag tänker rätt ofta på sorg nu för tiden, och jag tänker på döden. Och jag tänker på alla de där stunderna som jag vet att vi två inte kommer att uppleva tillsammans. Som när min nära vän gifte sig för några veckor sen, när festen pågått i några timmar insåg jag att du aldrig kommer få se mig som brud. Du kommer inte få skaka hand med min blivande partner och säga "Nä nu tar du allt bra hand om min lilla gumma, för jag kanske inte ser så farlig ut. Men det är jag!" och skrocka lite medan alla skrattar då vi vet att du aldrig skulle kunna göra något.

Och jag bläddrar igenom mitt arkiv av partners, brustna hjärtan, kärlekar, dejter och ligg. Hur mycket har du vetat om egentligen? Du fick träffa Ludde ett antal gånger, vi hjälpte till och bar en del rör på verkstan en gång. Och du vet när det tog slut och du försökte uttrycka någon form av kärleksfull känsla och att det var lika bra att vi inte var tillsammans, han kunde ju ändå inte ens bära en soffa. Liksom vem behöver en sån? tänkte du och tittade på mig. Sterner kände du till, och du kontrollerade att jag var lycklig, efter att jag svarat jakande sa du bara "det är bra lilla gumman, vi hörs nästa vecka" och så var det inte mer med det. Marie fick du aldrig träffa, men du vet om att jag träffat henne på en kurs och att jag var jävligt förälskad. Men du fick aldrig höra hur hon krossade mitt hjärta eller hur ont det gjorde när det tog slut. Det hör till sånt som vi aldrig pratar om.

Men vet du om att jag också är lycklig? Att jag skrattar flera timmar i veckan, ibland flera timmar om dagen? Att jag har ett hjärta som bankar, kanske inte för en speciell just nu, men för så många andra i min närhet. Att det där med kärlek är något som jag tar det lugnt med, och att det ibland kan vara roligare att bara ligga eller ha någon som får mig att skratta. Att jag inte behöver någon just nu, för att jag ska känna mig hel. Är det sådant som du vet? Fastän det är sånt som vi aldrig pratar om.


Och jag inser att det kommer vara stunder jag vill dela med dig, det kommer finnas saker som jag vill berätta för dig, personer som jag vill att du ska träffa och händelser som jag vill berätta för dig om. Det finns så mycket som jag skulle ha velat göra med dig, som vi inte kommer kunna ta ikapp.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-09-15 21:43:24

<3

Postat av: malin

Publicerad 2011-09-15 23:40:44

åh honey vad fint skrivet!!! <33 du är bäst caro! superwoman! :)puuuuuss

Postat av: Adam

Publicerad 2011-09-16 13:57:57

tänker på dig var dag. Är bara ett telefonsamtal om du vill snacka shit och om livet. <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela